Anderlecht smeedt ijzer nu het heet is, stuntdoelman niet weg voor zacht prijsje: dit bedrag zal op tafel moeten komen
Anderlecht smeedt ijzer nu het heet is, stuntdoelman niet weg voor zacht prijsje: dit bedrag zal op tafel moeten komen
Foto: © photonews

Dat Anderlecht in Europa zo ver geraakte, heeft het niet in het minst aan zijn stuntdoelman te danken. De prestaties van Bart Verbruggen tegen Ludogorets en Villarreal zullen niet snel vergeten worden.

Wanneer iemand zo uitblinkt op het Europese toneel, kan het niet anders dan dat ook andere ploegen na verloop van tijd interesse zullen tonen. Volgens Sudpresse wil Anderlecht op dat vlak kort op de bal spelen. Uiteraard willen de Brusselaars Verbruggen, die nog onder contract ligt tot juni 2025, niet zomaar laten gaan.

Minstens 10 miljoen 

Als dan toch een ploeg de 20-jarige keeper wil komen weghalen, zullen daar centen op tafel voor moeten gelegd worden. Paars-wit zou pas rond de onderhandelingstafel willen gaan zitten als sprake is van een transferbedrag van 10 miljoen euro en mikt eigenlijk ook nog op meer.

Sowieso zijn er bij een vertrek van de Nederlander zaakjes te doen, want Anderlecht pikte hem voor een bedrag van 300 000 euro op bij NAC Breda. Het meest ideale scenario is natuurlijk dat Verbruggen nog lange tijd blijft schitteren onder de lat bij de kwartfinalist uit de Conference League. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties