Lof voor speler van Genk: "Hij doet niets liever dan zijn tegenstander frustreren"

Lof voor speler van Genk: "Hij doet niets liever dan zijn tegenstander frustreren"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk kreeg na tien minuten al een goal tegen van Club Brugge. De ploeg van Wouter Vrancken panikeerde niet en zette de scheve situatie nog helemaal recht.

De gelijkmaker van KRC Genk is het prachtige bewijs van hoe aanvallend de ploeg van trainer Wouter Vrancken durft te spelen. “De linksachter die de rechtsachter doet scoren, bij hoeveel clubs zie je dat?”, vraagt Marc Degryse zich af in Het Laatste Nieuws.

De analist looft vooral de grinta van Munoz, waarmee hij Noa Lang uit de wedstrijd hield. “Door telkens weer die grens op te zoeken - en er soms eens over te gaan. Muñoz kickt op zulke situaties. Hij doet niets liever dan zijn tegenstander frustreren.”

En daar geniet de speler van de Limburgers duidelijk van. “Elke keer dat Lang stond te klagen dat hij de fout niet meekreeg, zag je Muñoz denken: ‘Héhé, ik heb je waar ik wil'.”

Reken dan nog eens de steun van Paintsil erbij en dan weet je dat Genk op de rechterflank een fantastisch koppel heeft. “Munoz: acht goals en evenveel assists al tot dusver. En Paintsil zit intussen al aan het dubbele! Zestien doelpunten en veertien beslissende passes, over alle competities heen. Alsjeblieft.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties