Rik De Mil heeft een krachtige boodschap voor de eigen fans over Roman Yaremchuk

Rik De Mil heeft een krachtige boodschap voor de eigen fans over Roman Yaremchuk

Door de vele afwezigen stond Roman Yaremchuk in het basiselftal van Club Brugge. Hij speelde geen gelukkige wedstrijd zullen we het maar noemen.

Het was meer dan drie maanden geleden dat Roman Yaremchuk nog eens in de basiself van Club Brugge stond. De man van 16 miljoen euro speelde echter weer een bedroevende partij. Tot groot ongenoegen van de thuisaanhang.

De Oekraïner werd getrakteerd op een fluitconcert. Yaremchuk vroeg zelf zijn vervanging en trainer Rik De Mil kon niet anders dan hem naar de kant te halen. “Dat hij vervangen wilde worden, was gewoon omdat hij krampen had”, zei De Mil. “Roman is heel lang ziek geweest - zwaar ziek zelfs. Daardoor zat hij er wat sneller door.”

De Mil kon appreciëren dat Yaremchuk zelf zijn vervanging vroeg. “Ik hamer er altijd op dat spelers dan hun verantwoordelijkheid moeten nemen en dat moeten aangeven, wat hij ook gedaan heeft”, gaat De Mil verder.

“Ik zag natuurlijk ook dat er, vooral na rust, enkele acties misliepen, maar toen hij naar de kant kwam, heb ik Roman bedankt. Hij heeft al veel meegemaakt dit seizoen, maar ik kan hem enkel appreciëren voor het feit dat hij zijn fighting spirit blijft tonen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties