Dit is volgens de spelers in de Jupiler Pro League de Scheidsrechter van het Jaar

Joachim Vandecauter
| 13 reacties
Dit is volgens de spelers in de Jupiler Pro League de Scheidsrechter van het Jaar
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Jonathan Lardot is verkozen tot Scheidsrechter van het Jaar. Dat is een verkiezing van Het Nieuwsblad waar de spelers voor stemmen. Het is overigens al de 3e keer dat hij die prijs wint.

Het was in een podcast van Het Nieuwsblad waarin Jonathan Lardot het nieuws te horen kreeg. Voor de 3e keer werd hij door de spelers in de Jupiler Pro League tot Scheidsrechter van het Jaar verkozen.

"Een prijs is altijd mooi. En al helemaal als hij is gestemd door de spelers. Dat wil toch zeggen dat ze mij en mijn werk appreciëren", was de 1e reactie van Lardot. 

Lardot
© photonews

Lardot heeft naar eigen zeggen geen geheimen: "Natuurlijk begint het met goede beslissingen nemen. Ik probeer er geen rekening mee te houden dat een VAR mij indien nodig nog kan corrigeren. Daarnaast is mijn grootste sterkte mijn connectie met de spelers. Ik sta altijd open voor discussie met hen en dat helpt."

Ook gaf Lardot nog een ander element aan dat wellicht zal meegespeeld hebben: "Ook humor is een belangrijk wapen", aldus Lardot. Volgens hem moet je de ideale mix tussen humor en kracht uitstralen, vinden. Zo maakt het al veel verschil als je een boodschap met de glimlach overbrengt. En niet op een arrogante manier. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties