Duidelijke taal over Lang, Orban en Boniface: "Zijn niet meer dan bladvulling"

Duidelijke taal over Lang, Orban en Boniface: "Zijn niet meer dan bladvulling"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voorbije weken vertrokken heel wat grote namen richting Saoedi-Arabië. Is dat ook een optie voor Noa Lang, Victor Boniface en Gift Orban?

De miljoenen vlogen de voorbije weken in het rond. In Saoedi-Arabië halen ze heel wat grote namen binnen, aan verschrikkelijk dure prijskaartjes en met heel hoge lonen.

Het lijkt wel het beloofde land voor heel wat voetballers. Het valt af te wachten of er ook spelers uit de Jupiler Pro League naar het land van melk en honing zullen trekken.

Voor Sébastien Ledure, advocaat voor Cresta, dat onder andere Romelu Lukaku, Memphis Depay, Arthur Vermeeren, Noa Lang en Zeno Debast adviseert, is alvast duidelijk.

“Nee, nee. Saudi-Arabië doet aan sportswashing: ze willen door middel van een competitie vol grote namen hun imago verbeteren. De clubs hebben dus spelerslijsten opgesteld, die ze één voor één afgaan”, vertelt hij aan Het Nieuwsblad.

Spelers uit de Jupiler Pro League moeten volgens Ledure nog geen voorstel verwachten. “Voorlopig zijn de toppers uit België bladvulling. Orban, Boniface, Lang…: die mannen zijn voor hen niet bekend genoeg. Trouwens, Noa zou dat op dit moment ook niet doen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties