Miljoenenbod niet te stoppen: titelpretendent Jupiler Pro League verliest absolute sterkhouder

Miljoenenbod niet te stoppen: titelpretendent Jupiler Pro League verliest absolute sterkhouder

Volg Union SG nu via WhatsApp!

Teddy Teuma speelde vier prima seizoenen bij Union SG. Nu lijkt hij de poorten van het Dudenpark achter zich laten voor heel wat geld.

Na vier jaar trouwe dienst is het boeken toe voor Teddy Teuma. De Maltese international gaat Union SG verlaten en tekenen bij Reims. Dat nieuws was al een tijdje duidelijk.

Het wordt een afscheid door de grote poort en richting een grote competitie. Na 164 wedstrijden bij de Brusselaars wordt het de 29-jarige speler ergens ook wel gegund.

Veel goals en assists

31 goals, 44 assists: de cijfers van Teuma mogen er zeker voor een middenvelder ook zijn. In de as van het veld was hij zowel voor Mazzu als voor Geraerts dé draaischijf.

Hij lag nog twee jaar onder contract bij Union SG, maar kiest dus voor Reims. Oorspronkelijk leek dat voor drie miljoen euro te zijn, al kon het bedrag met bonussen nog oplopen tot vijf miljoen euro.

Union SG spartelde nog wat tegen en lijkt nu toch nog een slag thuis te halen. Volgens Het Laatste Nieuws is de deal rond, maar zou het (bonussen inclusief) ondertussen over acht miljoen euro gaan. De officialisering moet snel volgen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties