Riemer moet vol aan de bak: "Maar durft hij hem uit de ploeg te halen tegen Club Brugge?"

Riemer moet vol aan de bak: "Maar durft hij hem uit de ploeg te halen tegen Club Brugge?"
Foto: © photonews

RSC Anderlecht kwam op bezoek bij KV Kortrijk goed weg met een gelijkspel. Ook trainer Brian Riemer beseft dat het beter moet.

De show met alleen maar goed nieuws en ‘amazing’ van Brian Riemer hield zondag na de match tegen KV Kortrijk op. De trainer van RSC Anderlecht was zelfs bijzonder hard voor zijn spelers.

Al is de buitenwereld dat ook voor Riemer. Hij moet dringend creativiteit op zijn middenveld krijgen, anders dreigt het elke week te worden zoals tegen KV Kortrijk en zou paarswit wel snel eens weer op de elfde plaats kunnen eindigen.

“Na vier wedstrijden is Rits nog steeds zoekende en dat geldt evenzeer voor Delaney. Zij moeten nog naar hun beste niveau toegroeien, hun progressie nu een halt toeroepen zou vreemd zijn”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

Wordt Leoni dan het slachtoffer van de rekening? “Hij startte sterk, maar had het zowel op Genk als tegen Kortrijk moeilijk om zijn stempel te drukken. Durft Riemer het aan om, uitgerekend tegen Club, aan de nieuwe chouchou van het Astridpark te raken?”

Riemer weet dat hij moet ingrijpen, anders wordt het tegen Club Brugge een drama. “Wie bij een topclub wil spelen, moet in staat zijn om de juiste beslissingen te nemen, was Riemer (terecht) kritisch voor zijn jongens na Kortrijk. Aan hem om het goede voorbeeld te geven.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties