Marc Degryse had een déjà-vu-gevoel bij tegengoal van Anderlecht

Marc Degryse had een déjà-vu-gevoel bij tegengoal van Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

RSC Anderlecht leek de partij tegen Club Brugge te controleren. Toch kreeg het nog een goal binnen, waardoor het vrede moest nemen met een gelijkspel.

Club Brugge speelde geen grootse partij in het Lotto Park, waardoor RSC Anderlecht lange tijd leek aanspraak te maken op de overwinning. Al werd het uiteindelijk wel nog een gelijkspel voor de troepen van Ronny Deila.

Blauwzwart kwam op het goede moment weer in de match. “Naarmate de wedstrijd vorderde, kregen ze meer controle, zeker na de rust omdat Delaney en Dolberg uitgevallen waren”, klinkt het bij Marc Degryse in Het Laatste Nieuws.

Al liep het ook bij paarswit verre van perfect. “Vazquez en Diawara hebben nog niet echt overtuigd bij Anderlecht. Voorts zag ik kwetsbare flanken bij beide teams. Bij Club had Sabbe last met de snelheid van Amuzu, en als Amuzu wat wegdeemsterde en Sabbe offensief wat meer kon komen, waren zijn voorzetten ondermaats.”

En zo kwam ook de tegengoal er niet, waarbij Degryse een déjà-vu-gevoel had. “Aan de andere kant liet Sardella zich de bal ontfutselen door Zinckernagel waaruit de gelijkmaker viel. Hij had te veel tijd nodig en liet zich verrassen, vergelijkbaar met zijn fout tegen Kortrijk.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties