Nacer Chadli laat zich uit over zijn toekomst: "Dan stop ik met voetballen"

Nacer Chadli laat zich uit over zijn toekomst: "Dan stop ik met voetballen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De voormalige Rode Duivel heeft een nieuw contract voor één seizoen getekend bij Westerlo. De in Luik geboren speler verbindt zich niet voor een langere periode, omdat hij niet weet wat zijn toekomst brengt.

Voor het tweede seizoen op rij draagt Nacer Chadli de kleuren van KVC Westerlo. Nadat hij vorig seizoen werd uitgeleend door Basaksehir, maakte hij deze zomer definitief de overstap en tekende hij een contract voor één seizoen. De 34-jarige speler denkt nog niet aan stoppen en neemt alles dag voor dag.

"Ik zie een jaar voor me. In principe speel ik voor mijn plezier. Maar als ik geen waarde meer kan toevoegen aan een team en ze niet meer kan helpen, dan stop ik met voetballen", vertelde de voormalige Rode Duivel bij GvA. 

Zolang zijn lichaam het toelaat, is de vleugelspeler nog niet van plan om te stoppen. "Ik wil op een hoog niveau blijven spelen. Als ik nu stop, ben ik zes maanden gelukkig. Daarna zal ik waarschijnlijk spijt krijgen van mijn beslissing."

De voormalige speler van Anderlecht, Monaco en Tottenham weet echter dat het einde niet ver af zal zijn. "Ik heb een zwaar hart als ik eraan denk, maar ik weet dat ik niet tot mijn vijftigste zal kunnen blijven voetballen. Mentaal voel ik me nog prima. Maar fysiek bereik je op een dag je grenzen," concludeerde Nacer Chadli, die met Westerlo zaterdag naar RWDM afzakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties