Frutos schept duidelijkheid over 'dubbele premies' bij La Louvière tegen zijn Anderlecht

Frutos schept duidelijkheid over 'dubbele premies' bij La Louvière tegen zijn Anderlecht
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dinsdag trekt Anderlecht naar La Louvière voor de Croky Cup. Het is de club waar ex-speler en -assistent Nicolas Frutos aan de slag was.

In de zestiende finale van de Croky Cup speelt La Louvière uit eerste nationale tegen RSC Anderlecht. Voor Nicolas Frutos is dat een bijzondere match, al wil hij dat niet te veel benadrukt zien.

“Het is vooral een bonus voor de spelers, de mensen van de club en onze supporters. Tivoli zal vol zitten met meer dan 12.000 supporters”, klinkt het in Het Laatste Nieuws.

“Maar eerlijk: de wedstrijd tegen Dessel het weekend nadien is voor mij belangrijker dan de partij tegen Anderlecht. Ik vind de media-aandacht ook een beetje vervelend. Ik begrijp het wel en het hoort erbij, maar het gaat om La Louvière, niet om Nicolas Frutos.”

Het gerucht doet ook de ronde dat Frutos dubbele premies zou beloofd hebben aan de spelers van La Louvière om Anderlecht te kloppen, maar daarover is de Argentijn duidelijk.

“Neen, er zijn geen winstpremies in de beker”, reageert Frutos meteen. “Onze spelers hebben geen geld nodig om gemotiveerd te zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties