Geen begrip voor Domenico Tedesco: "Hij moet er altijd bij horen"

Geen begrip voor Domenico Tedesco: "Hij moet er altijd bij horen"
Foto: © photonews

De Rode Duivels spelen vanavond tegen Azerbeidzjan. De selectie van Tedesco lijkt logisch, op één naam na volgens Olivier Deschacht.

Bij de selectie van bondscoach Domenico Tedesco voor deze interlandbreak met wedstrijden tegen Servië en Azerbeidzjan konden weinig grote vraagtekens gezet worden.

Eén vraag die wel de voorbije keren ter sprake kwam is waarom Hans Vanaken opnieuw de selectie van de Rode Duivels niet haalde.

“Dat begrijp ik ook niet”, zegt Olivier Deschacht in De Zondag. “Vanaken is niet alleen de beste speler van Club Brugge, hij heeft ook een uniek profiel. Hij kan een aanval opzetten, kan verdediging en aanval verbinden…”

Al moet Deschacht ook toegeven dat er nog andere spelers zijn die aan dat profiel voldoen. En dat verklaart misschien wel de keuze van Tedesco om Vanaken niet op te roepen.

“Al is Vermeeren ook wel zo’n type”, gaat Deschacht verder. “En dan heb je voor de 10 ook nog De Bruyne. En Charles De Ketelaere. De concurrentie is dan wel groot, toch vind ik dat Vanaken er nog bijhoort.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties