John Textor beleefde hachelijk moment met hooligans: "Mijn vrouw vreesde voor haar leven"

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 0 reacties
John Textor beleefde hachelijk moment met hooligans: "Mijn vrouw vreesde voor haar leven"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Op 29 oktober werd de match tussen Marseille en Lyon uitgesteld. De spelersbus van Lyon werd aangevallen op weg naar het stadion.

De beelden van de aanval op de spelersbus van Lyon gingen de wereld rond. De toenmalige trainer Fabio Grosso raakte daarbij gewond. Voorzitter John Textor, eveneens de preses van RWD Molenbeek, laat aan de Franse krant Le Monde weten dat ook hij en zijn vrouw aangevallen werden toen ze in een busje wilden vertrekken aan het stadion.

“De avond van de aanval op de spelersbus was er nog een incident, waarbij mijn vrouw en ik betrokken waren”, zegt Textor. “Toen we het parkeerterrein wilden verlaten, werd ons voertuig omsingeld door supporters.”

“Ze schudden het busje waarin we zaten, bonkten op de ramen... Mijn vrouw lag op de vloer van het voertuig, ze vreesde voor haar leven. Het klopt dus niet, zoals men nu beweert, dat alle incidenten rond die match buiten het stadion plaatsvonden. Wij bevonden ons binnen de perimeter van het stadion toen we werden aangevallen. Ik vind dat de Franse Liga strengere veiligheidsregels moet uitvaardigen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties