Hoofdstuk van Casper Nielsen weer voorbij bij Club Brugge?

Hoofdstuk van Casper Nielsen weer voorbij bij Club Brugge?
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Casper Nielsen beklaagt zich nog altijd niet dat hij voor Club Brugge koos. Toch is het niet gemakkelijk geweest voor de ex-speler van Union SG.

Een jaar geleden was Kasper Nielsen nummer twee op het Gala van de Gouden Schoen, maar na zijn transfer naar Club Brugge is het alles behalve vlekkeloos verlopen.

Ondertussen is hij weer een onbetwiste basisspeler, naast Vanaken en Vetlesen op het middenveld van Club Brugge. Zaterdag scoorde hij ook nog eens zijn eerste doelpunt van het seizoen.

“Ik heb het zwaar gehad, dat zal ik niet ontkennen,” aldus Nielsen aan Het Laatste Nieuws. “Ik heb me erdoor moeten sleuren, maar kijk… Hopelijk blijft alles nu goed. Ik begin er eindelijk opnieuw van te genieten - het lichaam voelt voor het eerst in lange tijd echt goed.”

Nielsen is helemaal fit, maar binnenkort is dat ook het geval weer voor Raphael Onyedika. Die zou volgende week terug zijn, precies op het moment dat er tegen Antwerp en Union SG gespeeld moet worden. “Nu wil ik blijven gaan”, reageert Nielsen kort op die gedachte.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties