In kannen en kruiken: Charleroi grijpt in na cynische boodschap van supporters en troeft Anderlecht af

In kannen en kruiken: Charleroi grijpt in na cynische boodschap van supporters en troeft Anderlecht af
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sporting Charleroi moet dit seizoen stilaan gaan opletten voor het degradatiespook en dus moesten er dringend versterkingen bijkomen. Die worden nu de laatste dagen van de transfermarkt alsnog gevonden.

Sporting Charleroi heeft met Achraf Dari een nieuwe verdediger weten binnen te halen. Hij komt op huurbasis over van Brest en tekende tot het einde van het seizoen. In de deal zit geen aankoopoptie vervat. 

Ook RSC Anderlecht toonde de afgelopen weken interesse in Achraf Dari, maar komt nu dus van een kale reis terug. De 24-jarige verdediger was al in het stadion aanwezig tijdens de wedstrijd tegen KAS Eupen woensdagavond. 

Dit weekend hadden de supporters van Charleroi al uitgepakt met een groot spandoek, waarin ze de nieuwkomers - die er op dat moment nog niet waren - verwelkomen. Een beetje banter én een duidelijk signaal richting Bayat en co.

© photonews

Die heeft ondertussen geluisterd, want eerder kwam ook Jeremy Petris al over naar Charleroi. Hij komt over van Levskie Sofia en tekende voor 3 seizoenen + 2 jaar optie bij Sporting Charleroi.

Jeremy Petris is een Franse rechtsachter van 26 jaar. Hij werd opgeleid bij Paris FC en trok nadien naar Italië. Daar kwam hij uit voor Gozzano, Crotone, Bisceglie en Pro Vercelli. In februari 2022 trok hij naar Bulgarije om eerst uit te komen voor Tsarsko Selo en nadien Levski Sofia. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties