De geschiedenis herhaalt zich: 'Charleroi wil nog snel af van Adrien Trebel'

De geschiedenis herhaalt zich: 'Charleroi wil nog snel af van Adrien Trebel'
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrien Trebel moest door zijn grote loon weg bij RSC Anderlecht. Hij vond uiteindelijk onderdak in Charleroi om zijn carrière nieuw leven in te blazen, maar dat draaide eventjes anders uit.

Bij Sporting Charleroi waren ze aardig in hun nopjes toen ze erin slaagden om Adrien Trebel aan te werven. Maar de transfer heeft de Zebra’s nog maar weinig opgebracht. Ondanks het feit dat hij maar tot juni een contract heeft, moet hij toch nog vertrekken, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Hetgeen iedereen wist werd meteen na de transfer van Anderlecht naar Charleroi duidelijk. De Franse middenvelder heeft totaal geen wedstrijdritme. Hij moest opdraven tegen zijn ex-ploeg en in de beker, maar raakte geblesseerd.

Op het moment dat hij opnieuw fit is, geraakt Trebel echter zelfs niet meer in de selectie van trainer Felice Mazzu. Officieel komt vooral de uitleg dat de ploeg het moeilijk heeft om aan de zes verplichte Belgen op het wedstrijdblad te geraken.

Adrien Trebel moet vertrekken

Charleroi probeert zijn contract te ontbinden, zo schrijft de krant nog, maar Trebel weigert elk voorstel dat hem gedaan wordt. Het is nu al duidelijk dat hij voor de Zebra’s geen enkele minuut meer zal spelen.

Op Mambourg hopen ze dat ze Trebel nog verkocht krijgen tijdens de wintermercato. Turkije of Zwitserland zijn de enige opties waar de club nog op rekent om een uitweg te vinden, omdat de markt daar nog open is.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties