Analist merkt iets bijzonders op aan Union SG: "Dat is bijzonder raar voor hen om te zien"

Analist merkt iets bijzonders op aan Union SG: "Dat is bijzonder raar voor hen om te zien"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Union SG moet op paasmaandag op bezoek bij KRC Genk. Als het daar verliest, dan is het bijna heel zijn voorsprong kwijt die het in dertig speeldagen bij elkaar werkte. En dan kunnen de play-offs nog raar worden.

Door de halvering van de punten in de Champions' Play-off staat Anderlecht plots bijna helemaal bij Union SG. "Het is raar voor Union SG om Anderlecht plots naast je te zien staan", beseft ook Wim De Coninck in Het Nieuwsblad.

"Je zag dat Union op zijn tandvlees zat aan het einde van de reguliere competitie, al hebben ze wel heel wat spelers wat rust gegeven", aldus nog de analist.

Wim De Coninck - Bart Raes
© Photonews

De match tegen Genk zal in ieder geval meteen belangrijk worden voor Union SG. RSC Anderlecht heeft druk gezet door hun zege tegen Antwerp.

Nog elf belangrijke wedstrijden voor Union SG

Bij Union SG geen spoor van de geschorste Machida, terwijl Mac Allister last heeft van de hamstrings. Zij zullen de komende weken meer dan waarschijnlijk wel opnieuw fit zijn.

Het is aan Alexander Blessin en de rest om te tonen dat ze de komende weken kunnen omgaan met nog elf wedstrijden op het scherpst van de snee; Er is namelijk ook nog de bekerfinale tegen Antwerp.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties