Reactie KRC Genk-spits Tolu legt uit wat er gebeurde met Christian Burgess die de controle verloor: "Hij krijgt wat hij verdient"

Brandon Morren vanuit Cegeka Arena
| 6 reacties
KRC Genk-spits Tolu legt uit wat er gebeurde met Christian Burgess die de controle verloor: "Hij krijgt wat hij verdient"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk heeft maandagavond met 1-0 gewonnen van Union SG. Een dubbele opdoffer voor de bezoekers, die helemaal op het einde ook nog Burgess van het veld zagen gestuurd worden.

In de slotminuten van de topper Genk-Union werd Christian Burgess met rood van het veld gestuurd. Dit na een zeer domme actie.

De verdediger wierp de bal bij een ingooi recht in het gezicht van Genk-aanvaller Tolu. De frustraties liepen duidelijk hoog op.

Tolu kwam na afloop uitleggen hoe hij het meemaakte. "Ik was verrast", begon de boomlange spits. "Ik voelde het niet echt. Nadien deden wat spelers teken dat ik op de grond moest gaan liggen. Dat is natuurlijk ook het slimme om te doen."

"Het was hard, maar ik was eerder geshockeerd. Ik dacht: 'Wat doe je nu?'. Gelukkig zag de scheidsrechter het. Hij kreeg wat hij verdiende", gaat hij verder.

Genk begon tegen het einde aan flink wat tijd te rekken aan de cornervlag. De spelers van Union werden hier zichtbaar ook niet gelukkig van. "Ik weet niet waarom hij het deed. Ik denk dat hij wat gefrustreerd was of zo...", besluit Tolu.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties