‘Italiaanse grootmacht (niet Fiorentina) laat zijn oog vallen op Sven Kums’

Timothy Collard
Timothy Collard
| 27 reacties
‘Italiaanse grootmacht (niet Fiorentina) laat zijn oog vallen op Sven Kums’
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sven Kums sleepte afgelopen woensdag de Gouden Schoen in de wacht, en enkele dagen later staat de kapitein van KAA Gent al op het verlanglijstje van een absolute topclub…

Volgens Tuttosport zou niemand minder dan Juventus namelijk naar Kums hengelen. De Italiaanse grootmacht werd de voorbije dagen al in verband gebracht met Dennis Praet en Youri Tielemans, maar ook Kums zou dus op het verlanglijstje van de Oude Dame staan.

Sament met Pogba in de ploeg?

Juve, de voorbije vier (!) seizoenen telkens kampioen in de Serie A, zag afgelopen zomer met Arturo Vidal (naar Bayern München) en Andrea Pirlo (New York City) twee van zijn sterkste middenvelders vertrekken.

Met Paul Pogba en Claudio Marchisio lopen er nog toppers rond, maar toch zou Juventus zijn middenveld willen versterken.

De Belgische Pirlo 

Kums werd door analisten al meermaals ‘de Belgische Pirlo’ genoemd en wie weet treedt hij straks ook effectief in de sporen van de sierlijke Italiaan. Al blijft het natuurlijk nog afwachten tot de zomer om te zien wat de toekomstplannen van Kums zijn…

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties