stvSTVV
kvoKV Oostende
1-0
1-1
Datum: 02/10/2021 18:30
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 10
Lukt het STVV tegen KV Oostende nog eens om op Stayen punten te pakken?
Dennis Rosiers
| 1 reacties

Volg STVV-KV Oostende live op Voetbalkrant.com vanaf 18u30

Lukt het STVV tegen KV Oostende nog eens om op Stayen punten te pakken?

Met STVV en KV Oostende kijken twee ploegen elkaar in de ogen die zich in de buik van het klassement bevinden. Het is bovendien een confrontatie tussen twee Duitse coaches, Bernd Hollerbach en Alexander Blessin.

STVV leek op weg naar een moeilijk seizoen, maar is dankzij een recente negen op twaalf opgeklommen naar de middenmoot. Opvallend: de drie laatste zeges van de Kanaries werden telkens op verplaatsing behaald. Vorige week ging STVV nog met 1-2 winnen op Sclessin. 

Bernd Hollerbach wil ook in eigen huis aanknopen met een driepunter, KV Oostende moet daarbij zaterdagavond het kind van de rekening worden. Hollerbach selecteerde deze namen:

Ook dit seizoen oogst KV Oostende weer heel wat lof voor de speelwijze, zeker nadat heel wat sterkhouders vertrokken in het tussenseizoen. Vorige week gaf KV Oostende een dubbele voorsprong uit handen tegen een tienkoppig Anderlecht.

Alexander Blessin selecteerde volgende spelers voor de trip naar Haspengouw: Hubert, Schelfhout, Tanghe, Jakel, Medley, Fortes, Ndicka, Capon, Patoulidis, D’Arpino, Koziello, Coninckx, Amade, Batzner, Rocha, Ambrose, Atanga, Kvasina, Gueye.

Stadion: Stayen

Aftrap: 18u30

Ref: Jan Boterberg

4de official: Jordy Vermeire

VAR: Alexandre Boucaut

Scoort Gueye op Stayen? Neem zeker een kijkje op BetFIRST en waag uw kans.

Meer nieuws