gnkKRC Genk
usgUnion SG
Paul Onuachu (pen) 73'
1-0
Datum: 12/09/2021 21:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 7
Genk klaar voor komst Union en oude bekenden Vanzeir en Mazzu: "We zullen goed moeten zijn, en dat zijn we ook"
Dennis Rosiers
| 138 reacties

Volg Racing Genk-Union hier vanavond live vanaf 21u00

Genk klaar voor komst Union en oude bekenden Vanzeir en Mazzu: "We zullen goed moeten zijn, en dat zijn we ook"
Foto: © photonews

Zondagavond ontvangt Racing Genk promovendus en revelatie van het seizoensbegin Union. John van den Brom beginnen aan een opeenstapeling van wedstrijden, Felice Mazzu en Dante Vanzeir willen tegen hun ex-club tonen tot wat ze in staat zijn.

Het seizoen is een marathon en geen sprint, luidt de boutade. Wel, dan begint Racing Genk aan haar demarrage, met liefst zeven wedstrijden in 22 dagen. Gelukkig kan John van den Brom op een volledig fitte kern rekenen.

Zondag ontvangt de bekerwinnaar Union, dat met twaalf op achttien indruk heeft gemaakt de voorbije weken. "Ik heb veel respect voor het werd dat bij Union geleverd wordt", gaf Van den Brom op zijn persbabbel aan. "We zullen goed moeten zijn, maar dat zijn we ook. Het was genieten geblazen op training", aldus de Nederlander.

Net als Racing Genk kan ook Felice Mazzu beschikken over zijn ganse kern. Net voor de interlandbreak maakte Union indruk in de 4-0 overwinning tegen Standard, met onder meer drie doelpunten van Dante Vanzeir. Het jeugdproduct van Racing Genk zal de match in de Cegeka Arena ongetwijfeld met stip hebben genoteerd in zijn agenda.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Erik Lambrechts en is live te volgen op Voetbalkrant.com.

Scoort Vanzeir tegen zijn ex-club of houdt Genk voor de derde opeenvolgende thuismatch de nul? Check BetFIRST voor de beste odds en waag uw kans

Meer nieuws