Datum: 31/07/2022 21:00
Competitie: Jupiler Pro League
Speeldag: Speeldag 2
Antwerp -zonder Benson- op zoek naar zes op zes, Zulte Waregem moet kind van de rekening worden
Dennis Rosiers
| 60 reacties

Volg Antwerp-Zulte Waregem hier live vanaf 21u

Antwerp -zonder Benson- op zoek naar zes op zes, Zulte Waregem moet kind van de rekening worden

Donderdagavond deed Antwerp in Kosovo wat het moest doen. Vier dagen voor de heenwedstrijd van de volgende voorronde in de Conference League, moet de Great Old in eigen huis aan de bak tegen Zulte Waregem. Essevee won op de openingsspeeldag van Seraing.

Drie officiële wedstrijden gespeeld, nul goals geïncasseerd: de organisatie staat er bij Antwerp, maar in balbezit is er nog veel ruimte voor verbetering. Manuel Benson was de voorbije weken de man van de ideeën, maar zoek vanavond niet naar hem. De lichtvoetige winger behoort niet tot de selectie van Mark van Bommel en lijkt nu echt op weg naar Burnley. Een stevige aderlating voor de Great Old.

Voorts kan Antwerp vanavond niet rekenen op Björn Engels. Op speeldag 1 ging Antwerp vorige week met 0-2 winnen op het veld van KV Mechelen, via twee doelpunten van Michael Frey. De bonkige Zwitserse spits wordt ook vanavond in het basiselftal verwacht.

Zulte Waregem begon ook aan de competitie met een zege. Aan de Gaverbeek werd Seraing met 2-0 geklopt. Coach Mbaye Leye zakt naar de Bosuil af zonder Sormö, Gano, Derijck en De Buyser.

De wedstrijd van vanavond staat onder leiding van Lothar D'Hondt.

Gokje wagen? Check dan zeker betFIRST voor de meest interessante odds!

Meer nieuws