Pakt Charleroi eerste punten?

Pakt Charleroi eerste punten?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Om 15 uur worden de laatste twee wedstrijden van de derde speeldag op gang gefloten. Racing Genk speelt bij Germinal Beerschot en Charleroi ontvangt Cercle Brugge.

Germinal Beerschot is de enige club in eerste nationale die nog geen doelpunt incasseerde. De jonge bende van trainer Brys verraste in de openingsfase van de competitie met vier punten uit de eerste twee wedstrijden. Vandaag komt het echter tegenover Racing Genk en het spitsenduo Roussel-Vandenbergh. Genk kon nog niet echt overtuigen in de openingsfase van het seizoen, maar met de inbreng van Theo Janssen moet er beterschap op komst zijn. Bovendien kunnen ze de kloof met Standard en Club Brugge tot één punt verkleinen.

Charleroi en Cercle Brugge gaan op zoek naar hun eerste doelpunten. Dit duel in de onderste regionen van het klassement zal voor de nodige spanningen zorgen. Geen van hen wil kostbare punten laten schieten. Charleroi ging twee keer met het kleinste verschil ten onder. Cercle liet vorige week tegen Club ook geen slechte punten optekenen, maar met leuk voetbal alleen koop je niets.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties