Millwall houdt West Ham in bedwang.

We kwamen aan een half uur voor de aftrap,we reden met onze bus voorbij al de Millwall supps,wel een mooi zicht.Er stonden daar op de stoep zeker een duizendtal Millwall fans rond onze bus.

5 minuten voor de aftrap betraden we het stadion, we zaten nog onder de tribune en hoorden Upton Park al kolken met het befaamde ''I'm forever blowing bubbles''. We namen onze plaatsen in en er werd meteen over-en-weer gezongen tussen West Ham en Millwall.

De eerste kans was voor de Lions,Peeters zette voor en Cahill liet dé kans op de 0-1 liggen dankzij een schitterende voetreflex van James.West Ham begon dan de match in handen te nemen.Mellor,Defoe en Connolly hadden de kansen gemist.

Na 24 minuten was het dan zover,een mooie volley-pas van Lee naar Connolly,die controlleerde de bal schitterend en kapte dan prachtig 2 man uit en werkte simpel af in de linkerbenedenhoek.Upton Park ontplofte!!!!Het zingen richting Millwall hield toen niet meer op natuurlijk.

De Millwall suppporters werden dan wat onrustig en er was al meten politieversterking op komst om ze in hun vak te houden.Bijna werd het meteen 1-1 langs een bijna own-goal van Pearce die net over kopte.En dan 2 minuten later had Mellor een goede kans op de 2-0 maar in plaats van te passen schoot hij zelf in de handen van de keeper. James pakte nog een bal van Cahill.

Kort voor de rust kreeg West Ham dé kans op de 2-0......een slehte terugspeelbal die Defoe onderschepte,alleen voor de keeper.Hij ging rond de keeper,ondertussen waren er al 2 verdedigers teruggekomen,hij stifte de bal over de eerste verdediger maar de tweede haalde hem van de lijn.Als hij direct had geschoten dan was het 2-0.De eerste helft was dus duidelijk voor West Ham.

In de tweede helft werd Mellor vervangen door Alexandersson en schoof men dus van een 4-3-3 naar en 4-4-2.5 minuten na de rust schoot Etherington op de binnenkant van de paal en Connolly kreeg de bal verkeerd op zen hoofd,wat een pech! Dat was echt het keerpunt in de wedstrijd,Defoe schoot nog wel naast.Millwall begon steeds meer te drukken.Ze speelden met de lange bal met Peeters,die een hele goede wedstrijd speelde,als target-man.West Ham gaf de match uit handen gingen door ook de lange bal te hanteren,terwijl ze met 2 spitsen (Defoe,Connolly) van 1m65 spelen.....Elke keer balverlies dus en ze creeërden geen kansen meer.Voor Millwall schoot Harris net over en Ifil trapte op de deklat.In de 74ste minuut scoorde Millwall de gelijkmaker,een voorzet naar de tweede paal werd door iedereen gemist en binnengekopt door Cahill.De fans van Millwall gingen natuurlijk uit hun dak.Een minuut daarna werd het bijna 1-2,maar Ifil schoot net voorlangs.Dan was er een schitterende reflex nodig van James om de 1-2 te verhinderen en een kopbal van Peeters op corner werd van de lijn gehaald.

De laatste 5 minuten ging West Ham nog eens drukken en kregen ze door dat ze het over de grond moesten doen.Defoe zette zich door,Connolly stond aan zijn linkerkant helemaal alleen voor de goal.Even afleggen en hij hoefde maar binnen te tikken,maar Defoe schoot zelf en Warner pakte.In de 90ste minuut weer dezelfde situatie,Defoe door met 2 verdedigers voor hem en 2 teammaats goed geplaatst.In plaats van te passen schoot hij vanop 20 meter:naast.Als hij zo verderdoet kost hij West Ham meer punten dan dat hij punten oplevert.......

En dan in de 93ste minuut kreeg Millwall nog een vrije trap net buiten de baklijn.James kon de bal van Wise uit de hoek pareren.

West Ham liet hierdoor de kans liggen om in derde positie te komen op 1 punt van leiders Wigan en Sheffield Utd.Ze staan nu op 3 punten van die twee in vijfde positie.Millwall staat op 4 punten in achtste positie.