Club Brugge - AA Gent: 2-0

Club Brugge gaat na een 2-0 winst door naar de kwartfinales van de Beker van België. Club begon gretig aan de wedstrijd maar Gent hield goed stand. Tot op het half uur Philippe Clement, na een perfecte vrije trap van Peter van der Heyden, de bal in doel kopte en zo de 1-0 voorsprong op het bord kwam. En de 6000 Clubsupporters waren nog niet uitgezongen of het stond al 2-0. Maker van het doelpunt was diezelfde Peter van der Heyden. Het bleef 2-0 tot aan de rust.

In de tweede helft bleef Club komen, maar Gent kon toch een aansluitingstreffer maken, maar deze werd onterecht afgekeurd voor buitenspel.Het bleef dus bij 2-0 en Club toch verdiend door naar de kwartfinales. De loting hiervoor vindt deze vrijdag plaats.