Wie wordt ploeg van 't stad ?

Wie wordt ploeg van 't stad ?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Deze namiddag is het weer de derby van Antwerpen. Germinal Beerschot ontvangt om 15 uur Antwerp. De derby was de laatste weken niet meer het gespreksonderwerp in de pers en als Antwerp niet oppast is het meteen de laatste voor een bepaalde periode. De Antwerpsupporters, die eerst niet naar Het Kiel gingen, zullen met slechts 500 aanwezig zijn. De rest komt samen op de Bosuil om daar de wedstrijd te volgen en zo krijgt de club extra inkomsten met oog op de licentie.

Germinal Beerschot moet Thompson (kruisband) en Huysmans (achillespees) missen. De Decker en Dickson zijn geschorst. Kristof Snelders start waarschijnlijk in de basis. Haagdoren is nog onzeker en net voor de wedstrijd wordt beslist of hij speelklaar is.

Antwerp moet Sergeant, Perreira, Johnson en Pivaljevic missen wegens blessure waardoor drie spitsen niet beschikbaar zijn. Gomez en Goots zullen waarschijnlijk in de aanval starten. De Chinese aanwinst Dong start op de bank. In de heenronde won Germinal Beerschot met 0-4 op het veld van Antwerp (foto).

In de schaduw van de Antwerpse derby trekt KSK Beveren naar Heusden-Zolder. KHZ kan niet op Nielsen, Barka en Aerst rekenen. Euvrard en Suzuki zijn geschorst. De Camargo start waarschijnlijk op de bank, hij is niet 100 procent fit. Beveren moet Stepanovs, Arsene en Né missen. Kaiper is geblesseerd. Boka werd door de olympische ploeg van Ivoorkust opgeroepen en wordt vervangen door Lebras.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties