Haïti - Jamaica in 2de ronde

Haïti - Jamaica in 2de ronde
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Haïti heeft zich als eerste natie uit de CONCACAF-zone geplaatst voor de 2de plaatselijke voorronde. Daarin komt het nu in een dubbel duel uit tegen Jamaica. De winnaar stoot door naar de finale-groep.

Haïti won het heenduel tegen Turks & Caïcos Islands al met 5-0 in Miami, Verenigde Staten. De wedstrijd kon niet in Haïti plaatsvinden omwille van de schermutselingen op het eiland. Ook de terugwedstrijd vond in de Ver.Staten plaats. Ditmaal was Haïti met 0-2 te sterk. Lomera opende in de 9de minuut de score vanop de stip. In de 42ste minuut lukte Crosbie de tweede treffer. Na de pauze werd er niet meer gescoord. De WK-voorronde zit er al meteen op voor het nietige Turks & Caïcos Islands.

In een ander duel won St.Lucia z'n heenwedstrijd met 0-1 in Tortola op de British Virgin Islands. Elva scoorde de winnende treffer in de 54ste minuut van het duel. Er volgt wel nog een terugwedstrijd. Later deze nacht won Cuba met 1-2 op Cayman Islands. Marten scoorde in de 89ste minuut de winnende treffer. De andere duels zijn voor volgende week of later.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

EK

Nieuwste reacties