Rooney en Woodgate te duur

Rooney en Woodgate te duur
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Rafael Benitez heeft toegegeven dat ook hij interesse had in de diensten van Wayne Rooney en Jonathan Woodgate. Woodgate verhuisde voor dertien miljoen pond van Newcastle naar Real Madrid. Manchester United betaalt Everton een veelvoud van dat bedrag voor Rooney. 

Volgens Benitez was Jonathan Woodgate één van de eerste spelers die hij wou aantrekken, maar deed de langdurige blessure van de verdediger hem twijfelen. Woodgate is een fenomenale verdediger, maar tegen dat Liverpool bereid was om een offer op tafel te leggen, had Real hem al weggekaapt. Voor Liverpool was dertien miljoen pond overigens veel te veel. Het bedrag dat Manchester United voor Wayne Rooney moet betalen kan oplopen tot 27 miljoen pond. Benitez bewondert de spits, maar hij vindt het transferbedrag veel te hoog. Man Utd is gek dat ze zoveel uitgeven aan één speler. 

De manager van Liverpool gaf aan dat hij graag Engelse topspelers had gekocht, maar dat het financieel ook haalbaar moet zijn. Daarom gaf hij de voorkeur aan Josemi, Xabi Alonso, Luis Garcia en Antonio Nunez. Zij zijn volgens Benitez betaalbaar en betrouwbaar. Ook Fernando Morientes was welkom op Anfield Road. Benitez probeerde hem te betrekken in een ruiloperatie in verband met de transfer van Michael Owen naar Real Madrid. Spijtig genoeg is dat niet gelukt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties