D. Zultse VV - Lentezon Beerse 0-2

Guillaume Belaey
| 0 reacties
D. Zultse VV - Lentezon Beerse  0-2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De talrijke aanwezige toeschouwers kregen voor dit toch niet onbelangrijk duel een trage wedstrijd te zien. Lentezon Beerse begon het sterkst. Ze toonden zich in het begin van de wedstrijd het aanvallends: via o.a. twee hoekschoppen en een voorzet waar Evelyne Libbrecht tijdig tussenbeide kwam. Zultse prikte in de 10' voor het eerst tegen. Mandy Roels bracht Lien Vanassche in stelling maar haar schot werd geblokt. Dezelfde Roels kon één minuut later Sofie Lefebvre bereiken maar doelvrouw Liesbeth Molenberghs kwam goed tussenbeide.

 Ook Beerse kwam net op het kwartier dicht bij de openingstreffer. Een vrije trap werd via enkele tussenstationnetjes door Maureen De Keyser overgekopt. Aan Zultse kant kon Lien Vanassche, Mandy Roels aan spelen. Molenberghs heeft een goede reflex als antwoord en stopte op de lijn. Maar ook L. Beerse rook haar kans. De schoten van Veerle Cauwenberghs en Dorothy Van Renterghem zoefden evenwel naast. Zultse kreeg op slag van rust niettemin een koude douche. Een voorzet vanop rechts werd door Dorothy Van Renterghem binnen getrapt: 0-1 en meteen onmiddellijk het rustsignaal van de scxheidsrechter.

In de tweede helft blijft het rustig tot de 54' (op de regenbuien na).Evelyne Libbrecht pakte een ver schot, de gladde bal kreeg ze niet onder controle maar de rebound werd door Beerse naast getrapt. Zultse kan in de tweede helft niet onmiddellijk daar iets tegenover plaatsen want via een snelle tegenprik in de 71' kan Veerle Cauwenberghs de 0-2 scoren.

Zultse probeerde het tij te keren en kwam tot viermaal toe dicht bij de aansluitingstreffer. 75': inspanning van Lien Vanassche maar ze besluit op de doelvrouw; 85' Celine De Weerd bracht Lien Vanassche in stelling maar Molenberghs toont haar paraatheid; 87' Lien Vanassche haar poging gaat over doel; 89' Annelies Demeijer knalt over.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties