Sinaai Girls - Zuid-West-Vlaanderen 0-0

Guillaume Belaey
| 0 reacties
Sinaai Girls - Zuid-West-Vlaanderen   0-0
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De wedstrijd begon aan een verschroeiend tempo met kansjes voor beide ploegen maar voorlopig bleven de defensies baas over de snelle spitsen,bij Sinaai Angelique De Wulf, bij de bezoeksters Christine Saelens. Aan het kwartier de eerste grote kans voor Sinaai maar het schot van Hadewijch Heyrman ging rakelings over de lat. Net voor rust waagde Lieselot Debruyn haar kans maar de bal werd uit het doel geduwd door de bezoekende doelvrouw Celine Finet.

De tweede helft begon met een reuzekans voor de bezoekers maar Sarina Heirbout kon op de lijn redding brengen. De bezoekende verdediging kreeg het alsmaar moeilijker om de snelle rushes van Angelique De Wulf af te stoppen. Eerst kreeg Wendy Seynaeve een gele kaart en vervolgens ook Sandra De Pauw telkens voor een noodgreep op Dewulf. Halfweg de tweede helft hoekschop voor de bezoeksters waarbij doelvrouw Elien Van Trier fel werd gehinderd en de bal verliest. Scheidsrechter Thienpont reageert niet, waarna tot driemaal toe de bal van de lijn werd gehaald. Bij de volgende Sinaaise tegenaanval krijgt bezoekster Kaatje Vergalle geel voor vrijwillig handsspel. Bij het plaatsen van de muur ook geel voor Dewulf terwijl de West-Vlaamse verdedigsters vrijuit gaan. Het dient gezegd dat de scheidsrechter alleszins Sinaai niet was gezind. ,,Vorig seizoen kregen we die ref liefst viermaal en wonnen nooit' sneerde Sinaai-voorzitter Marcel Van Cauwenberghe.

In de slotfase knalde Lieselot Debruyn op de Zuid-West lat terwijl aan de overzijde Saelens net naast de paal kopt. Meteen een terecht gelijkspel want geen van beide ploegen verdiende om te verliezen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties