Zultse VV - Lentezon Beerse 0-2

Guillaume Belaey
| 0 reacties
Zultse VV - Lentezon Beerse 0-2
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Lentezon heeft eindelijk loon naar werken gekregen op het veld van Zultse dat nooit aanspraak mocht maken op puntenwinst.

Eerste helft: In de allerlaatste seconde van de eerste periode kopte Dorothy Van Rentergehem een perfecte voorzet van Kim Verlooy binnen. Lentezon verdiend met voorsprong de rust in na een eerste helft die niet helemaal bracht wat er van verwacht werd. Beide ploegen waren gebrand op puntenwinst. Een korte studieronde en vuurwerk in de 10'. Veerle Cauwenberghs miste op een haartje en aan de overkant hadden Lien Vanassche en Sofie Lefbvre de openingsgoal aan de voet. Daarna nam Lentezon resoluut de match in handen. Maureen De Keyser, Annick Caers en Nele Saelen hadden echter geen gelijk.

Tweede helft: De verwachte stormloop van de thuisploeg bleef uit en in de 54' kreeg Annick Caers een uitgelezen mogelijkheid om de wedstrijd te beslissen. Ze besloot echter naast en de spanning bleef dus nog even in de wedstrijd. Het gestatige veldoverwicht van de bezoeksters bracht 20' voor tijd toch het verlossende doelpunt op. Veerle Cauwenberghs had de bal maar in te tikken na een collectief sterke en mooie aanval. In de slotfase mocht Liesbeth Molenberghs dan nog haar talent ten toon spreiden. Lien Vanassche kon haar echter niet verschalken ondanks het feit dat ze drie mooie kansen kreeg in de slotminuten.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties