Leopold Ukkel-Vorst ongenaakbaar

Rita De Meyer
| 0 reacties
Leopold Ukkel-Vorst ongenaakbaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

,,Het beste wat we al zagen." De Oorbeekse voorzitter Willy Schepers liet geen twijfel bestaan over de kwaliteiten van de tegenstrever. Alleen de score gaf een overtrokken beeld van de waardeverhoudingen. Een beetje jammer voor de match was het tweede geel en dus rood dat Nico Pairoux vlak voor rusten pakte. En in die eerste helft creëerde de thuisploeg zelfs de betere kansen.

Al snel buitte Nico Pairoux een misverstand in de defensie uit. Maar dan stak doelman Vanmarsenille letterlijk een handje toe door de bal pardoes in de voeten van Allou te toetsen. De spits aanvaardde dit geschenk in dank. Het offensieve spel, met technisch betere gasten, bleef viriel en in snelle vaart op en af deinen. Busschaert schoof naast en Vanmarsenille reageerde attent op een pegel van Madawa. Aan de overzijde had Brillant een goede reflex op een poging van Donvil. Toen deze laatste een voorzet verstuurde, knikte de vrijstaande Nico Pairoux de verkeerde richting uit.

Na de pauze zetten de gasten druk en weerde Vanmarsenille een vrije trap van Allou uit zijn doelvlak. Tot een sterkspelende Kellens Bembuana Keve vond. Brillant hield hem echter van het feest. Erger, in plaats van 2-1 duwde Madawa een lage voorzet van Burgo tegen het net. Opnieuw een ongelukkige Vanmarsenille trapte de bal zomaar in de voeten van Allou, zodat de kaars met de 1-3 helemaal doofde. De moedige thuisploeg moest de kelk tot op de bodem ledigen. (RBL)

DOELPUNTEN: 7' N. Pairoux 1-0, 14' Allou 1-1, 69' Madawa 1-2, 78' Allou 1-3, 85' Busschaert 1-4, 87' Allou 1-5.
OORBBEEK: Vanmarsenille; Kellens, Dierickx, Mignolet, Sambre; Buvé, Kevin Pairoux, Caubergs (51' Bembuana Keve), Donvil; Mouton (77' Karapinar), Nico Pairoux.
UKKEL-VORST: Brillant; Guy Makela, Durvaux, Meskens, Essikal; Serge Makela, Allou, Burgo, Atteri; Madawa, Busschaert.
RODE KAART: 42' N. Pairoux (2x geel).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties