Lehmann kost Arsenal punten

Yves Dekoning
| 0 reacties
Lehmann kost Arsenal punten
Foto: © SC


Panatinaikos - Arsenal 2-2


Een zwak spelend Arsenal keerde uit Griekenland terug met een gelijkspel. Twee keer gaven de Gunners een voorsprong uit handen.

Op aangeven van Jose Antonio Reyes kon Freddy Ljungberg Arsenal een eerste keer op voorsprong brengen. Panatinaikos was echter de betere ploeg en kwam na rust verdiend op gelijke hoogte via Ezequiel Gonzalez. Met een sublieme lobbal wist hij doelman Jens Lehmann te verschalken. De Duitser kwam de bal buiten het strafschopgebied wegkoppen en gaf zo Gonzalez de kans om te scoren. Thierry Henry kon de bezoekers terug op voorsprong brengen, maar Emmanuel Olisadebe profiteerde van een nieuwe defensieve blunder om er 2-2 van te maken. Bij de hoekschop was hij helemaal ongedekt en Lehmann leek helemaal het noorden kwijt. Aan de overkant moest Kostias Chalkias uitpakken met twee briljante reddingen om voor de Grieken een punt uit de brand te slepen. 


Panathinaikos: Chalkias, Morris, Goumas, Gonzalez (Sapanis 90), Kirgiakos, Konstantinou (Olisadebe 64), Basinas, Mitu (Epalle 76), Vyntra, Skacel, Konstantinidis.

Arsenal: Lehmann, Lauren, Toure, Campbell, Cole, Ljungberg, Edu, Fabregas, Pires, Reyes, Henry.

Toeschouwers: 12,346

Scheidsrechter: Valentin Ivanov (Rusland).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties