Oussalah overweegt klacht

Mathieu De Coensel
| 0 reacties
Oussalah overweegt klacht
Foto: © SC

Volg KAA Gent nu via WhatsApp!

"Ik begrijp dat Gent niet anders kon dan mij onstlaan. Maar ik heb mijzelf weinig te verwijten." Dit zijn de woorden van de door Gent ontslagen Abdelmalek Cherrad.

 Het ontstaan van het incident tussen de Algerijn en Mustapha Oussalah is inmiddels ook bekend. "Alles begon heel onschuldig met een discussie over een inworp. Ik vertelde Oussalah dat hij niet voor scheids moest spelen."
Daarop ontstond een discussie en toen kwamen de gevolgen, Oussalah deelde een rake klap uit in het gezicht van Cherrad, die met een gebroken neus de training verliet.

"Na de training kwam ik terug. Maar ik heb zeker geen baseballknuppel gebruikt." Cherrad wou het eerst nog uitpraten toen hij na de training terugkwam, maar Oussalah begon alweer over het incident, en toen deelde Cherrad op zijn beurt klappen uit met een stok.

Mustapha Oussalah overweegt nu een klacht tegen zowel Cherrad als AA Gent. Hij wil trouwens ook niet dat Standard Luik hem ziet als hoofdschuldige, de club waar hij nog steeds van afhangt. Oussalah wil wel zijn naam zuiveren. "Mijn carriere staat op het spel hé."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties