KFC Wambeek verliest de derby

WAMBEEK KFC

De  wedstrijd start gelijkopgaand, maar na 22 minuten scoort Rousseau, ex-speler van Wambeek, de 0-1 vanop 45 meter. Eizeringen kiest na dit doelpunt niet voor de verdediging, maar blijft aanvallen. Bij de 2de kans van Eizeringen is het meteen 0-2. Op het half uur kan Wambeek terug in de match komen na hands van de Eizeringse verdediging in het strafschopgebied. Het blijft echter 0-2, want De Ridder mist de penalty.
De tweede helft is nog maar net begonnen en Dekoker scoort het derde doelpunt van de wedstrijd (0-3). Wambeek kiest nu volledig voor de aanval en in de 54ste minuut profiteert Wachtelaar hiervan om, op de counter, ook zijn goaltje mee te pikken (0-4). De Wambeekse eerredder komt er tenslotte in de 58ste minuut. De eerredder van Sluys zorgt echter voor niet veel verandering, want 2 minuten later scoort De Koker Eizeringen naar de 1-5. In het laatste half uur zorgt Wambeek nog voor gevaar, maar een schot van De Ridder en een kopbal van Jans raken de deklat. In de 85ste minuut raakte Temmerman nog ernstig gekwetst. Hij moest met de brancard van het veld gedragen worden.