Shirts van Vincent Kompany brengen 9.140 euro op

Shirts van Vincent Kompany brengen 9.140 euro op
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

De honderd gesigneerde shirts van de Anderlecht-verdediger Vincent Kompany voor de actie "Onderwijs, mijn recht!" van Unicef, hebben in totaal 9.140 euro opgebracht. De fanshop van Anderlecht heeft ter gelegenheid van de Gouden Schoen van Kompany een resem van honderd unieke wedstrijdshirts ontworpen, waarvan 50 witte en 50 paarse, speciaal voor de actie van Unicef.

De opbrengst van de verkoop van de gesigneerde shirtjes van Kompany gaan naar de campagne van Unicef. Door het grote succes van de verkoop heeft Anderlecht deze week één wit en één paars wedstrijdshirt, met nummer 1/50 laten veilen op internet. Woensdagavond liep de veiling ten einde.

Het witte wedstrijdshirt ging de deur uit voor 3.610 euro, het andere shirt werd van de hand gedaan voor 1.610 euro. De veiling en de verkoop waren samen goed voor maar liefst 9.140 euro. Die 9.140 euro gaat dus naar de actie "Onderwijs, mijn recht!" van Unicef, het kinderfonds van de Verenigde Naties. Unicef België steunt met deze campange verschillende projecten die kinderen uit kansarme landen, zoals Niger en Roemenië, de kans willen geven om naar school te kunnen gaan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties