Anderlecht trainen is een eer

Yves Dekoning
| 0 reacties
Anderlecht trainen is een eer
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het Laatste Nieuws vroeg aan Co Adriaanse of hij trainer zou willen worden van Anderlecht. De Nederlandse toptrainer antwoordde dat hij het "een geweldige eer" zou vinden om de Belgische topclub onder zijn hoede te nemen.

Adriaanse is momenteel aan de slag bij het AZ van Stijn Huysegems. Hij scheert er hoge toppen met een klein budget en legt PSV het vuur aan de schenen in de titelstrijd. Toch vindt Adriaanse dat de tijd rijp is om andere oorden op te zoeken. Hij heeft het maximum gehaald uit AZ en lonkt naar het buitenland. Voor een Nederlander is België het buitenland. 

Adriaense zou zowel Club Brugge als Anderlecht zien zitten. Hij beschouwt Paarswit nog steeds als een absolute topclub en vindt de clubkleuren heel mooi. Bovendien hoorde hij van zijn vriend Robbie Rensenbrink (ex-Anderlecht) niets dan goed over de Brusselse club. Ook Club Brugge trainen zou Adriaanse een eer vinden. Hij heeft enorm veel respect voor Trond Sollied en als die vertrekt ...

Adriaanse kwam als speler uit voor HRVC, DE Volewijckers, Fc Utrecht, OSV en DRC. Als trainer stond hij reeds aan het roer van Zilvermeeuwen, PEC Zwolle, FC Den Haag, Willem II en Ajax. Hij was ook even directeur opleidingen bij de Amsterdamse topclub en 20 jaar geleden hoofd van scouting en voetbalschool bij AZ Alkmaar.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties