AA Gent zit achter Cruz aan

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
AA Gent zit achter Cruz aan
Foto: © SC

Na Anderlecht en Racing Genk is ook AA Gent geïnteresseerd in de diensten van Daniel Cruz. De 23-jarige aanvallende middenvelder van Germinal Beerschot speelde zich het afgelopen seizoen al meermaals in de kijker en kan op het einde van het seizoen meer dan waarschijnlijk naar een andere club verhuizen. Naast de Belgische ploegen zouden er ook clubs uit Nederland, Frankrijk en Italië azen op de Colombiaan.

Voor de Buffalo's zullen het meer dan waarschijnlijk geen makkelijke onderhandelingen worden met de Antwerpenaren. AA Gent diende immers na de eerste speeldag een klacht in tegen Germinal Beerschot nadat zij Cruz onterecht hadden opgesteld. Na een maandenlange discussie won AA Gent uiteindelijk de wedstrijd voor de groene tafel met 5-0. De wedstrijd zelf was op 0-1 geëindigd voor de Kielse Ratten.

Daniel Cruz zelf wacht voorlopig af welk voorstel hem het beste bevalt. Hij gaf al wel toe dat hij al meermaals gecharmeerd werd door de lovende woorden die Gent-trainer Georges Leekens voor hem over had.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties