Mitrovic gaat mogelijk naar het ambitieuze Lille

Steven Bologne
| 0 reacties
Mitrovic gaat mogelijk naar het ambitieuze Lille
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Eersteprovincialer KFC Lille heeft zich op de valreep nog verzekerd van het behoud in eerste provinciale, de club wil volgend jaar de degradatie kost wat kost vermijden. De club liet al zijn zwakke spelers vertrekken en liet een kruiwagen vol nieuwe spelers aanrukken.

Een van die nieuwkomers is mogelijk Dejan Mitrovic van tweedeklasser Antwerp. Mitrovic wil kappen met het profvoetbal waardoor hij zo de nog lopende overeenkomst met Antwerp zou kunnen ontlopen. Indien Antwerp akkoord gaat met de beslissing van Mitrovic, dan speelt de ex-eersteklasser volgend seizoen bij het Kempense KFC Lille.

Voorzitter Proost is in zijn nopjes met de mogelijke overgang van Mitrovic naar zijn club. "Volgend seizoen is de ambitie duidelijk, minstens top zes", klinkt het vastberaden.  Zo komen Mossel (Wuustwezel), Geys en Van Riel (Zwarte Leeuw), Berrevoets (Mol-Wezel), Van Ginneken (Hoogstraten), Lauwers, Diels en Vosters (Lichtaart) en De Peuter (Wavria) over naar Lille. Over een mogelijk verlengd verblijf van Echarki volgt eerstdaags een beslissing.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

2e klasse

Nieuwste reacties