Duimen voor gelijkspel in Spanje

Rita De Meyer
| 0 reacties
Duimen voor gelijkspel in Spanje
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond laat staat in de groep van België de WK-kwalificatiewedstrijd tussen Spanje en Bosnië-Herzegovina op het programma. Een match niet zonder belang voor de Rode Duivels. Een gelijkspel zou het beste resultaat zijn, rekenden we voor u uit.
Ervan uitgaande dat de Belgen alle wedstrijden van nu af aan winnen, zou het best zijn dat Spanje niet wint. Anders moeten we rekenen op puntenverlies van de Iberiërs tegen Servië om nog voor hen te eindigen. Spelen Spanje en Bosnië gelijk, dan kan België nog tweede worden. Wint Bosnië, dan wipt het over de Belgen en hebben we alleen nog San Marino achter ons. 

Spanje won van het weekend nog mager met 1-0 van Litouwen. De Spaanse bondscoach Aragones rekent erop dat zijn spelers de fans vanavond meer verwennen. "Bosnië komt naar hier om te winnen en zal meer ruimte laten dan Litouwen, dat aanstuurde op een 0-0.'' 
Bosnië is echter niet onder de indruk. Het gelooft volop in z'n kansen, niettegenstaande bondscoach Sliskovic zijn vedette Salihamidzic moet missen. "Maar", zegt hij, ,,ik geloof dat we hen kunnen verrassen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties