Genk-supporters komen later

Dirk Pieters
| 0 reacties
Genk-supporters komen later
Foto: © SC

De Genkse supporters kwamen pas na 10 minuten het bezoekersvak binnen op het Kiel. De Germinal Beerschot-fans kenden daar wel een leuk liedje voor. De fans zongen luidkeels: "Laat uw ploeg maar in de steek" en "Schand van Europa".  
Vlak voor het doelpunt van Tom Soetaers kwamen de honderden Limburgers toch het Olympisch Stadion binnen. De entrée met vertraging was een manier om hun ongenoegen te tonen na de Europese uitschakeling tegen Litex. Ook een spandoek met daarop de woorden "jullie maken onze dromen stuk" sprak boekdelen.
 
Genk-voozitter Jos Vaesen was na de partij tegen Germinal Beerschot niet ontevreden.  â€œIk heb van bijna alle jongens de reactie gekregen die ik verwacht had”, aldus een tevreden voorzitter. Racing Genk begon ook niet onder de beste omstandigheden aan de wedstrijd. Een hele waslijst geblesseerden, de Europese uitschakeling en later in de wedstrijd kwamen ze op achterstand. Bij Genk hopen ze alvast dat er in de volgende wedstrijd tegen Standard opnieuw ‘gevochten’ gaat worden op het veld om de punten thuis te houden.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties