Update: Anderlecht en Frutos: nog niets concreets

Steurbaut Kersten
| 0 reacties
Update: Anderlecht en Frutos: nog niets concreets
Foto: © SC

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

Independiente kreeg nog geen concreet bod van Anderlecht voor Nicolás Alejandro Frutos, maar de Argentijnse club gelooft wel dat de interesse van de Brusselse club in haar aanvaller serieus is. Frutos zelf lijkt zeer geïnteresseerd in een overgang naar de Belgische competitie.

In de Argentijnse sportkrant Olé meldt Independiente-voorzitter Julio Comparada dat Anderlecht Frutos al drie maanden van nabij volgt. Hoewel er tot op heden nog niets concreets is, gelooft Comparada in de interesse van Anderlecht. Het contract van Frutos loopt af in juni 2006, maar Independiente zou de speler graag in december verkopen om zo nog geld voor hem te vangen. 

Frutos zelf is geïnteresseerd in een verhuis naar België. Zijn zaakwaarnemer, Raul Iglesias, zegt dat hij zeer blij is en dat hij voorlopig rustig afwacht voor verdere ontwikkelingen in de transfer. "Hij wil graag naar het buitenland gaan. Anderlecht is een goede club. En omdat het voor hen niet gewoonlijk is om in Argentinië spelers te kopen zal de interesse wel concreet zijn."

In 28 wedstrijden in de Apertura-afdeling (de Argentijnse competitie is verdeeld in twee hoogste afdelingen, nvdr) wist Frutos 19 keer de weg naar doel te vinden. Onlangs lukte hij in de clash tegen grote rivaal Racing een hattrick. Independiente won de wedstrijd met 4-0.

Eerder verschenen artikel:

Is Frutos nieuwe spits Anderlecht?
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties