Torres moet opvolger Henry worden

Philippe Crols
| 0 reacties
Torres moet opvolger Henry worden
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thierry Henry is iemand die ze bij Arsenal moeilijk of zelfs niet kunnen missen. Omdat hij meer dan waarschijnlijk vertrekt aan het einde van het seizoen wil men een degelijke opvolger binnenhalen. 

Arsenal-manager Arsene Wenger heeft er veel voor over om Fernando Torres weg te halen bij Atletico Madrid. De amper 21-jarige spits van Madrid is al aanvoerder van zijn team en scoorde onlangs nog twee maal tegen België. Omdat Arsenal toch wel zeer afhankelijk is van Thierry Henry en deze mogelijk Arsenal aan het einde van het seizoen inruilt voor Barcelona wil Wenger een meer dan degelijke opvolger. Voor de Spanjaard heeft de manager ongeveer 20 miljoen euro over om hem naar Highbury te halen. 

Arsenal informeerde de afgelopen zomer al eens naar Torres nadat het Patrick Vieira had verkocht, maar verder is het dus niet gekomen. Ook Julio Baptista kwam niet naar Londen. Bij Arsenal hoopt men meer dan ooit dat Fernando Torres volgend seizoen in het shirt van de Londenaars zal spelen, want het zou leuk zijn mocht men tijdens de opening van het nieuwe stadion een toptransfer kunnen voorstellen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties