Peersman zet kwaad bloed bij Moens

Philippe Crols
| 0 reacties
Peersman zet kwaad bloed bij Moens
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Tristan Peersman, de vierde doelman van Anderlecht, leek een met het Noorse FC Lynn een nieuwe club gevonden te hebben. Nu het Nederlandse Willem II zich echter gemeld heeft lijkt die club Peersmans voorkeur te hebben. 

Bij FC Lynn lag nochtans een contract klaar voor Tristan Peersman, maar de doelman lijkt daar niet meteen te gaan tekenen. De belangstelling van het Nederlandse Willem II is daar verantwoordelijk voor. Volgens de krant 'Het Nieuwsblad' ziet Peersman de Nederlandse middenmotor wel zitten, maar de doelman wil eerst nog een duidelijk gesprek hebben met de Tilburgers vooralleer hij zijn Noorse plannen definitief aan de kant zet. 

Dit alles is dan weer niet naar de zin van Willem II-doelman Oscar Moens. Die is namelijk zijn beklag gaan doen bij de clubleiding over het mogelijke aanwerven van Peersman. De 32-jarige doelman heeft dat misschien ook wel een beetje aan zichzelf te danken. Moens weigert voorlopig immers om zijn contract bij de Tilburgers te verlengen. De clubleiding houdt dus rekening met een vertrek van Moens en dus zoekt men daar naar een vervanger. Iets wat in principe vrij logisch is. Moens kan er dus echter niet om lachen. Afwachten dus of Peersman al dan niet toch nog naar Nederland verhuist.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties