Hélder Postiga in beeld bij Standard

Steven Bologne
| 0 reacties
Hélder Postiga in beeld bij Standard
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Binnen enkele weken gaat de transfermarkt alweer open voor een korte periode. Alle ogen staan dan zoals gewoonlijk gericht op Standard maar net zoals vorige zomer zullen er geen al te grote ingrepen worden uitgevoerd, zo zegt de club zelf.

Standard stelde zichzelf op dat gebied drie doelen voor ogen:

1. Het vertrek van Ivica Dragutinovic opvangen met de komst van een nieuwe centrale verdediger. Sinds een aantal weken weerklinkt de naam van Jorge Coste alsmaar luider. De Portugees zit op een zijspoor bij FC Porto en mag vertrekken.

2. Het plotse vertrek van Milan Rapaic opvangen door een nieuwe linksmidden aan te trekken. Aangezien Rapaic al even verrassend terugkeerde als hij vertrokken was is dit doel al enigszins volbracht. Een extra middenvelder lijkt dan ook uitgesloten.  

3. Na het vertrek van Sambegou Bangoura zoekt Standard naar versterking voor de aanvalslinie. Ook die transfer lijkt vanuit Portugal te komen want Standard toont interesse in niemand minder dan Hélder Postiga. Ook zusterclub Marseille zou de aanvaller graag binnenrijven. De 20-voudige international zou mogelijk op huurbasis naar Sclessin kunnen komen, zijn contract loopt op het einde van dit seizoen af.

In de omgekeerde richting lijkt er niemand van de vaste kern andere oorden te willen opzoeken. Ook Philippe Léonard niet want die staat dicht bij een contractverlenging bij Standard.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties