Club: "Opletten voor Dosunmu"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Club: "Opletten voor Dosunmu"
Foto: © SC

Landskampioen Club Brugge heeft vanavond wat goed te maken na de uitschakeling in de Beker van België tegen SV Zulte Waregem. Germinal Beerschot kan het kind van de rekening worden.

Trainer Jan Ceulemans zegt in Het Nieuwsblad dat er vooral op spits Tosin Dosunmu zal gelet moeten worden. Hij kent de Nigeriaanse spits nog goed van zijn tijd bij VC Westerlo. "Hij lijkt soms afwezig, maar hij kan ons met zijn razendsnelle uitbraken pijn doen. Dat we thuis spelen moet ons vertrouwen schenken, want de nederlaag in Waregem gaf nog maar eens pijnlijk aan dat we buitenshuis niet goed bezig zijn. Daar zal pas na de winsterstop verandering in komen als Rune Lange, Michael Klukowski en de andere geblesseerden terug zijn", aldus de Club-trainer.

Zoals in bijna alle thuiswedstrijden van Club Brugge kiest Jan Ceulemans allicht opnieuw voor een 4-3-3-opstelling. Voor de plaats van de geschorste Gert Verheyen gaat het tussen Grégory Dufer en Manaseh Ishiaku. Allicht zal de Waal de voorkeur krijgen. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties