Ceulemans: "Er zat niet meer in"

Anthony Van der Planken
| 0 reacties
Ceulemans: "Er zat niet meer in"
Foto: © SC

Club Brugge speelde zondagavond heel gevleid gelijk op het veld van Racing Genk. Dat besefte ook trainer Jan Ceulemans na afloop van de wedstrijd.

“We wisten dat deze uitmatch op Genk niet gemakkelijk zou worden”, vertelt Sterke Jan op clubbrugge.be. “De laatste weken haalde Genk namelijk een goed niveau en dat werd in het eerste half uur ook bevestigd. Genk speelde agressief en drukte ons terug. Die 1-0 was dan ook verdiend. Maar daarna kregen we die kans op de 1-1 en dan kan je hopen dat de wedstrijd kantelt. Die gelijkmaker kwam er wel na rust. Nadat Genk eerst de kans op de 2-0 liet liggen scoort Verheyen. Daarna was het evenwichtig. Genk kwam via een mooie goal op 2-1 en wij hadden nog geluk toen die carambole voor de voet van Clement viel. Ik denk dat er vandaag tegen dit Genk ook niet meer in zat.”

Philippe Clement, de man van de cruciale gelijkmaker, kan dat alleen maar beamen: “Het was absoluut knokken tot het einde en tegen dit Genk mogen we tevreden zijn dat we hier een gelijkspel uit de brand kunnen slepen. Zij rukten heel ver op en daarom kwamen wij er helemaal niet uit op bepaalde momenten. Toen we onze tactiek een beetje gingen bijstellen, konden we eindelijk wat weerwerk bieden.”
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties