Trost: "Dit krijgt zware gevolgen"

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Trost: "Dit krijgt zware gevolgen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het gaat van kwaad naar erger met Lierse. Gisteren volgde tegen een rechtstreekse concurrent een 5-0-blamage. Het was in Moeskroen tot één minuut voor tijd wachten vooraleer een schot van de Pallieters tussen de palen van de tegenstander belandde. Trainer René Trost was dan ook keihard voor zijn spelers op de persbabbel na afloop van de wedstrijd.

"Ik kreeg op de persconferentie bruiswater, maar ik kon wel iets sterker gebruiken. Ik dacht echt dat de ploeg verder stond dan dit. Na al het positieve dat we lieten zien tegen Brussels en Roeselare, begon ik er weer in te geloven. En dan vandaag dit... schandalig gewoon. Op alle vlakken werden we afgetroefd, vooral in de tweede helft. Tijdens de rust ben ik eens flink uitgevlogen. Ik heb de spelers letterlijk ingepeperd: Willen jullie nu echt wachten op die ene stilstaande fase om een goal tegen te krijgen, ga verdorie eens voetballen! En ik kreeg nog gelijk ook", aldus een ziedende René Trost.

"Deze prestatie heeft zware consequenties. Dewelke? Die worden de komende dagen duidelijk. Zowel aanvallend als verdedigend was het een dikke nul over de hele lijn. Ik maakte me al grote zorgen om onze aanval, maar langzamerhand beginnen we ook veel tegengoals te slikken. Dit baart me nog meer zorgen. Dit is het ergste wat ik mijn sportieve loopbaan al heb meegemaakt", besluit Trost die de volgende dagen nog veel mentaal opknapwerk zal hebben. Zondagavond speelt de club tegen competitieleider Standard. [AN]

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties