Van Heerden dicht bij Club Brugge

Dirk Pieters
| 0 reacties
Van Heerden dicht bij Club Brugge
Foto: © SC

Een overgang van de Zuid-Afrikaan Elrio Van Heerden naar Club Brugge lijkt eraan te komen. De 22-jarige middenvelder van FC Kopenhagen ziet een transfer naar een Belgische topclub wel zitten. Van Heerden is bij de Deense club in juni einde contract. 

"De kans dat Elrio deze winter overstapt naar een Belgische club die uit de Champions League komt, is bijzonder groot", aldus de zaakwaarnemer van Elrio. Niet enkel Club Brugge heeft interesse in de middenvelder, ook Anderlecht had een driejarig contract klaarliggen, voor het geval Wilhelmsson zou vertrekken, maar dat is ondertussen afgesprongen.

Enkele weken geleden woonde Marc Degryse nog de stadsderby bij in Kopenhagen en nu is de zaak bijna beklonken. Elrui is aan een goed seizoen bezig en men is vol lof over de speler. Sinds twee jaar heeft hij ook een vaste plaats in de nationale ploeg die straks deelneemt aan de Africa Cup. De kleine middenvelder (1m65) kan ook functioneren als tweede spits. Dit seizoen scoorde Van Heerden vier keer in negentien wedstrijden.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties