Man Utd geraakt niet voorbij provincialers

Luc Goderis
| 0 reacties
Man Utd geraakt niet voorbij provincialers
Foto: © SC

Burton Albion een clubje uit de Engelse Conference, eerste provinciale zeg maar, heeft verdiend een replay tegen het grote Manchester United afgedwongen.

Tijdens de eerste helft was Burton Albion het betere team.  Phil Bardsley moest tot tweemaal toe op de lijn redding brengen.  Hij vermeed zo dat Jon Shaw en Darren Stride zich in Burton's geschiedenisboekjes kopten.
Terwijl Shaun Harrad en Keith Gilroy zich in de kijker speelden dwongen de Brewers de betere kansen af.  Manchester Utd dreigde wel even via Louis Saha maar mocht vooral blij zijn dat ze niet met een achterstand moesten gaan rusten.

Na de herneming verhoogden de Reds wel de druk maar Saul Deeney ranselde werkelijk alles uit zijn doel.  Het centrale duo Darren Tinson en Ryan Austin had wel de handen vol met Wayne Rooney en Ritchie Jones maar leverden puik werk.  De thuisploeg kwam er op de counter nog een paar keer aartsgevaarlijk uit en Manchester Utd mocht nog van geluk spreken dat scheidsrechter Howard Webb het handspel van Pique, en de bijhorende penalty, niet zag.
Deeney ontpopte zich in de toegevoegde tijd helemaal tot de held van Burton toen hij met een mooie save nog Jones van een doelpunt hield.  
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties