Genkse ziekenboeg loopt verder vol

Philippe Crols
| 0 reacties
Genkse ziekenboeg loopt verder vol
Foto: © SC

De Genkse ziekenboog dreigt zo stilletjes aan weer uit te puilen. Sinds de ploeg in het Turkse Kemer op stage is gaat er geen dag voorbij of er valt een speler geblesseerd uit. 

Eerder deze week raakten Ingridi Sigurdsson, Tom Soetaers, Orlando Engelaar en Kenneth Van Goethem al geblesseerd. Die laatste traint ondertussen al wel terug mee, maar Sigurdsson en Soetaers moeten zich voorlopig tot lopen beperken. Voor Orlando Engelaar zou zelfs de hervatting van de competitie in het gedrang komen. Zaterdag moet een scan daar uitsluitsel over geven. 

Ondertussen zijn er dus wel weer twee spelers bijgekomen in de ziekenboeg van Racing Genk. Het gaat over Gert Claessens en Erik Matoukou. Ook deze blessures zouden niet echt kwaadaardig zijn. Zo heeft Matoukou last van zijn voetzool. Dat is een probleem waar hij ook al tijdens de heenronde mee kampte. Claessens, die nog niet zo lang volop meetraint met de groep, heeft een lichte verrekking aan de achterkant van de knie opgelopen meldt de website van Racing Genk. 

De dag ervoor, woensdag, stond er in het hotel van de Limburgers nog wel een klein feestje op het programma. Er vond immers een galadiner plaats met de supporters. Die supporters konden tegelijkertijd ook de verjaardag van Bob Peeters meevieren. Hij mocht 32 kaarsjes uitblazen.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties